Logo Kien wit
Logo Kien

Over KIEN hypotheken

KIEN hypotheken bestaat uit Stefan Brouwer & Ingrid Brouwer. Samen met hun dochters Amélie en Josephine wonen zij in het dorp Hemrik.

Samen met NVM makelaar Jorrin Mulder van KIEN wijkmakelaar hebben ze dezelfde visie voor ogen: mensen zo goed mogelijk helpen, gebaseerd op ieders unieke situatie. Vanuit KIEN hypotheken betekent dit iedereen voorzien van een passend en toekomstbestendig hypotheekadvies. 

Over Stefan & Ingrid

Al ruim 20 jaar is Stefan werkzaam in de financiële dienstverlening. In de functies van Financieel Raadgever en Erkend Financieel Adviseur heeft hij vele particulieren en bedrijven voorzien van financieel advies. Sinds 2017 is Stefan partner bij AdviesNet in Drachten, waar hij zijn kennis en kunde sinds 2005 laat gelden.

De huidige woningmarkt en beurskoersen bieden de kans om mijn toegevoegde waarde voor onze relaties meer dan ooit te laten blijken!”

Ingrid heeft in 2020 besloten om de overstap van het onderwijs naar de financiële wereld te maken. Geïnspireerd door de enthousiaste verhalen van Stefan is zij na het afronden van de benodigde opleidingen werkzaam als financieel adviseur.

” Op persoonlijk niveau die financiële oplossing bieden zodat dromen en wensen gerealiseerd kunnen worden.”

KIEN wijkmakelaar

KIEN hypotheken en KIEN wijkmakelaar zijn beiden onderdeel van de KIEN-familie. Bij KIEN staan jouw belangen altijd voorop. Of het nou gaat om het (ver)kopen van een huis of hypotheekadvies. Er wordt altijd gekeken naar jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden.

KIEN wijkmakelaar heeft op dit moment twee vestigingen: KIEN wijkmakelaar Haulerwijk en KIEN wijkmakelaar Kloosterveen.