Logo Kien wit
Logo Kien

Hypotheekadvies van KIEN hypotheken

Een huis kopen en hypotheken gaan hand in hand. Er komt veel kijken bij een hypotheek. Welke mogelijkheden heb je? En hoe maak je de keuze? KIEN hypotheken helpt je hierbij. Stefan en Ingrid zorgen er samen met jou voor dat jij de hypotheek kiest die bij jouw toekomstplannen past.

Hypotheekadvies op maat

Jouw situatie is uniek, dus ook het hypotheekadvies wat er bij hoort. Jouw persoonlijke situatie en verhaal zijn ons vertrekpunt. Hoe ziet je leven eruit, wat zijn de wensen en dromen voor de toekomst? En hoe past een hypotheek het best in dit plaatje?

Op basis van jouw persoonlijke situatie geven we advies over welke hypotheekvorm en geldverstrekker het beste bij jou past. Hierbij zijn jouw wensen over financiële zekerheden nu én in de toekomst de basis. Met als resultaat een compleet en realistisch beeld over jouw maximale hypotheek, de rente, maandlasten en inzicht in de financiële gevolgen bij verschillende gebeurtenissen in jouw leven.

Persoonlijk contact staat voorop

Het afsluiten van een hypotheek is niet niks. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden als het gaat om hypotheken: waar begin je? De complexiteit van het hypotheeklandschap kan imponerend zijn. Hier helpen wij jou graag bij.

Tijdens een kop koffie bij jou thuis beantwoorden we al jouw vragen en leggen we de mogelijkheden uit. We nemen de tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij goed begrijpt wat voor hypotheek je uiteindelijk afsluit.

Hypotheek tussentijds veranderen

Een hypotheek ga je aan voor een langere tijd. In die periode kan er van alles gebeuren in je leven. Denk aan gezinsuitbreiding, of juist een scheiding. Wellicht wil je een uitbouw aan het huis toevoegen of een grote verbouwing doen. Allemaal situaties waarin je eventueel je hypotheek wil aanpassen of uitbreiden. Ook daarvoor ben je bij Ingrid en Stefan van KIEN hypotheken aan het juiste adres.